“Elke branche
  heeft zijn eigen
  kennis en expertise    
  nodig.”

Zorginstellingen

interior-view-operating-room

E&B Zorginstellingen - De facilitaire dienstverleners die ontzorgen

Zeker in de gezondheidszorg is schoonmaken een specialisme. In jullie sector staat 'schoon' ook écht voor 'hygiënisch' en 'steriel' schoon. Schoonmaken in jullie branche is vaak een essentieel onderdeel van het zorgproces.

Dat vraagt van ons als schoonmaakexperts de nodige specialistische kennis van jullie vakgebied. Wij ontzorgen en dienen als verlengstuk van jullie organisatie of instelling. Daarbij handelen we volgens jullie richtlijnen, eisen en protocollen en beschikken over de juiste certificering. 

Wij weten als geen ander dat een ziekenhuis een andere aanpak nodig heeft dan een praktijk, kliniek, labratorium, farmaceutisch bedrijf, verpleeghuis of andere zorginstelling. Zo heb je te maken met patiënten, cliënten of bewoners.  Patiënten in een ziekenhuis of bewoners van een verpleeghuis zijn kwetsbaar. Ze hebben een minder goed functionerend immuunsysteem en zijn daardoor vatbaarder.

Bovendien brengen andere cliënten of zorgverleners ziektekiemen met zich mee. Infecties en virussen kunnen zich hier sneller ontwikkelen. Schoonmaken in de zorg vraagt om flexibiliteit en het is noodzakelijk snel te kunnen schakelen als zich onverwachte veranderingen voordoen.

Wij vinden het belangrijk te zorgen voor een schone en veilige omgeving. Naast het reguliere schoonmaaktraject leveren wij ook multi servicediensten die afgestemd kunnen worden op jullie behoefte. Bijvoorbeeld het bijvullen van toilet- en zeepdispensers, hygiëneboxen legen en het reinigen van textiel en bedrijfskleding. Ook een glasbewassing, gevelreiniging of vloeronderhoud is iets waar wij goed bij kunnen helpen.

Meer weten? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor een deskundig advies op maat.

Gratis offerte op maat?

Ook een schone werkomgeving?

06 38 35 60 58

info@ebfacilitair.nl

Scroll naar boven