“Onze service 
  gaat verder dan
  alleen een schone
  werkvloer!”

Schoonmaakdiensten

Beeld_e&b facilitair_schoonmaakdiensten

Schoonmakers met hart voor de zaak

Als schoonmaakbedrijf nemen wij ons vak serieus. Onze schoonmaakdiensten worden verzorgd door gekwalificeerde en vakkundige interieurverzorgers die respect hebben voor je interieur en inventaris. Daarbij willen wij alle zorg uit handen nemen als het gaat om schoonmaakwerk. Daarom houden wij regelmatig persoonlijk contact, controleren wij regelmatig onze resultaten en evalueren wij doorlopend het werk met onze medewerkers. Bij E&B Facilitair zit service in de genen!

Waarin wij ons als schoonmaakbedrijf onderscheiden

E&B Facilitair is een schoonmaakbedrijf met een langdurige ervaring in alle facetten van de facilitaire dienstverlening in de regio Alkmaar. Een ervaring die verschillende van onze opdrachtgevers graag met je delen.

Voor vele medewerkers van zorginstellingen, productiebedrijven en andere MKB bedrijven in de regio Alkmaar begint elke werkdag weer schoon en opgeruimd. Dat betekent gemotiveerde medewerkers en een hygiënische en verzorgde werkomgeving. Allemaal zaken die bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf of instelling. Op E&B Facilitair kunt u rekenen, elke dag opnieuw!

Schoonmaken doen we met ons hart
Experts voor elke schoonmaakklus
Maatwerkoplossingen voor elke branche
Ga voor een fris imago
Geen omkijken meer naar het schoonmaakwerk
Supersnelle service
Wij leveren werk waar we trots op zijn

In 3 stappen naar een stralende werkomgeving

Je zoekt een schoonmaker die met je meedenkt en flexibel, efficiënt en vakkundig werkt. E&B Facilitair zoekt de ideale match die zijn of haar kennis van schoonmaak combineert met de kennis van jouw sector. Het enige wat je hoeft te doen is bellen of mailen voor een afspraak.

Wij komen tijdens onze afspraak inventariseren welke wensen en behoeften er zijn. Elke sector is anders. Wij bieden graag maatwerkoplossingen die naast transparant ook eerlijk en overzichtelijk zijn. Na ons bezoek sturen wij je binnen 48 uur een vrijblijvende offerte toe.

Als de werkzaamheden duidelijk zijn, de kosten rond en de ideale match is gevonden, gaat onze schoonmaker met de juiste kennis en ervaring snel bij je aan de slag. Zo laten we jouw organisatie optimaal stralen en dragen we als E&B Facilitair ook bij aan het realiseren van jouw doelen.

Gratis offerte op maat?

Full length portrait of happy male worker with broom cleaning office corridor

De meest gestelde vragen op een rijtje

Wij gaan uiteraard altijd voor een vaste medewerker welk een bekend gezicht is voor de opdrachtgever. Als er een wissel plaatsvindt omdat dit benodigd is vanuit de opdrachtgever of dat er andere omstandigheden zijn, dan zullen wij dit te allen tijde bespreken met de opdrachtgever.

Wij zullen altijd in overeenstemming met de opdrachtgever bepalen wanneer onze medewerker de werkzaamheden op de locatie uitvoert.

Wij werken met contract voor onbepaalde tijd met onze opdrachtgevers, maar met een opzegtermijn van drie maanden. Indien de samenwerking niet naar behoren gaat of de verwachtingen worden niet waargemaakt zullen wij altijd goed overleg de samenwerking kunnen beëindigen.

Wij zullen leiden onze medewerkers altijd intern op en extern via een SVS-opleiding.

Jazeker, en mochten we die kennis niet in huis hebben, dan zoeken we dat via andere bedrijven die ons daarbij te helpen. Alles is mogelijk en dat zullen we te allen tijde bewerkstellingen voor de opdrachtgever.

Neen, maar als de opdrachtgever dat wenst dan gaan wij gelijk op zoek naar de mogelijkheden.

Ook een schone werkomgeving?

06 38 35 60 58

info@ebfacilitair.nl

Scroll naar boven