“Elke branche
  heeft zijn eigen
  kennis en expertise    
  nodig.”

Zakelijke dienstverlening

white-brick-open-space

E&B Zakelijke Dienstverlening - De experts voor kantoor

Ieder bedrijf heeft zijn eigen schoonmaakwensen en voorkeuren. Dit vraagt om een aanpak die specifiek op jouw situatie van toepassing is. Juist deze tijd vraagt om flexibiliteit en een aanpak die op jouw kantoor van toepassing is. 

Duurzaamheid, nieuwe samenwerkingsvormen, flexwerken of hybride werken zijn actuele onderwerpen die wij graag meenemen in ons werkproces. Maar ook andere zaken zijn van belang. In welke sector ben je werkzaam? Waar staat het kantoor? Hoeveel medewerkers zijn er actief? Wanneer wil je het liefst dat de schoonmaker of het schoonmaakteam aanwezig is? Wil je gedeeltelijk of juist volledig ontzorgd worden?

Naast de reguliere schoonmaak kunnen wij ook andere diensten uit handen nemen, zoals het leveren van sanitaire benodigdheden, het bijvullen van toilet- en zeepdispensers, het legen van hygiëneboxen of andere aanvullende huishoudelijke diensten zoals het reinigen van textiel en bedrijfskleding. Ook vloeronderhoud, glasbewassing of een verhuizing is iets waar wij als E&B in kunnen faciliteren.

Wat je wensen ook zijn, door samen goed te overleggen en regelmatig te evalueren, kunnen wij als schoonmaakexperts, de kwaliteit leveren die voldoen aan jouw verwachtingen. Wij zijn schoonmakers met hart voor de zaak, en streven een schoonmaak na die past bij jouw processen en situatie.

Meer weten? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor advies op maat!

Gratis offerte op maat?

Ook een schone werkomgeving?

06 38 35 60 58

info@ebfacilitair.nl

Scroll naar boven