“Elke branche
  heeft zijn eigen
  kennis en expertise    
  nodig.”

Winkel(centra's)

indoor-hotel-view

E&B Winkel(centra's) - Schoonmaakexperts die weten wat er te koop is!

Als winkelier wil je een warm welkom voor je klanten. Jouw winkel is immers het visitekaartje van je bedrijf. Een opgeruimd en aantrekkelijk oogend pand laat klanten sneller binnenlopen en zal indirect de verkoop stimuleren.

Ook wanneer een klant bijvoorbeeld kleding of schoenen wil passen wil hij dat graag in een schone en hygienische omgeving doen. Een rommelige vloer, stoffige winkelrekken of een vieze etalage is gewoon 'not done'. Wij, van E&B Facilitair helpen je graag alles spik en span te houden. Dat doen wij meestal voor of na sluitingstijd. Dan hebben we alle ruimte en tijd om jouw winkel weer gereed te maken voor de volgende dag. En als je dan de winkeldeuren weer opent, geeft dat een heerlijk schoon en fris gevoel.  

Ook voor een heel warenhuis of winkelcentrum zijn wij een goede partner en altijd flexibel inzetbaar. Hier is het schoonhouden niet altijd haalbaar in de ochtend- en/of avonduren, maar is er meer nodig. Met de representatieve schoonmakers van E&B Facilitair dragen wij geruisloos bij aan een schone omgeving en een goed imago.

Naast de reguliere schoonmaak kunnen wij ook andere diensten uit handen nemen, zoals het leveren van sanitaire benodigdheden, het bijvullen van toilet- en zeepdispensers, het legen van hygiëneboxen of andere aanvullende huishoudelijke diensten zoals het reinigen van textiel en bedrijfskleding. Ook vloeronderhoud, glasbewassing of een verhuizing is iets waar wij als E&B in kunnen faciliteren.

Meer weten? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor advies op maat!

Gratis offerte op maat?

Ook een schone werkomgeving?

06 38 35 60 58

info@ebfacilitair.nl

Scroll naar boven