“Elke branche
  heeft zijn eigen
  kennis en expertise    
  nodig.”

Onderwijs

schoolklas

E&B Onderwijs - Schoonmakers met kennis van zaken

Elke onderwijsinstelling vraagt om een eigen aanpak. Een basisschool, een middelbare school, een universiteit, een hoge school, speciaal onderwijs, een peuterspeelzaal of een kinderdagverblijf zijn totaal verschillende instellingen. Groot, breed of juist kleinschalig?

Hoe is het gebruik van de lokalen, de collegezaal, de speelplek, de aula, de sportzaal en de toiletruimten? Welk afval zwerft er rond, is er speelgoed aanwezig, materiaal voor praktijkonderwijs of juist een lab? Hoe is jullie beleid en in welke doelgroep, onderwijsniveau of richting geven jullie onderwijs of ondersteuning.

Basischolen, maar bijvoorbeeld ook kinderdagverblijven hebben hoofdzakelijk te maken met jonge kinderen. Zeker voor ouders is het erg belangrijk dat hun kinderen in een schone en hygiënische omgeving verblijven. Dat is zelfs vaak een van de redenen in het maken van de keuze voor een school of opvang. In deze doelgroep is het daarom extra belangrijk om het pand goed schoon te houden.

Daarbij zijn er ook specifieke VCA-regelgevingen nodig voor schoonmaak op scholen, E&B Facilitair is VCA gecertificeerd en heeft kennis van zaken. Wij denken graag met je mee voor een oplossing op maat.

Meer weten? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor advies op maat!

Gratis offerte op maat?

Ook een schone werkomgeving?

06 38 35 60 58

info@ebfacilitair.nl

Scroll naar boven