“Elke branche
  heeft zijn eigen
  kennis en expertise    
  nodig.”

Recreatie

Cheerful children rejoicing, jumping, swimming in pool. Copy space

E&B Recreatie - Het schoonmaakteam dat zorgt voor ontspanning

Als recreatieondernemer weet je dat een schone en frisse omgeving je gasten het een gevoel van luxe en comfort geeft. Een gevoel welkom te zijn. Frisse bedden, een schone vloer,  een stofvrije omgeving, een smetteloze vaat en hygiënisch sanitair.  De eerste indruk bij aankomst op een park of camping, is bepalend voor het gehele verblijf. Tevreden gasten leiden tot blije gezichten en zal resulteren in goede reviews en terugkerende recreanten.

Het komen en gaan van gasten maakt het schoonmaken van de accomodaties een intensieve bezigheid. Zeker in het hoogseizoen is het flink aanpoten. En niet alleen de huisjes hebben alle aandacht nodig, ook de omgeving er om heen en de gemeenschappelijke ruimten. Denk aan de receptie, het zwembad, het restaurant, sanitaire voorzieningen, sportfaciliteiten en alle andere ruimten. Doordat deze continue intensief gebruikt worden, is het extra belangrijk dat ze regelmatig gereinigd worden. 

Als campingeigenaar heb je hetzelfde probleem. Veel wisselingen van gasten en de onderhoud aan het hele terrein vergt veel werk. Omdat er geen tijdstip is waarop de ruimte niet gebruikt wordt, moeten de schoonmaakwerkzaamheden uiterst efficiënt uitgevoerd worden. 

E&B Facilitair kan je daar heel goed bij helpen. Naast de reguliere schoonmaak kunnen wij ook andere diensten uit handen nemen, zoals het leveren van sanitaire benodigdheden, het bijvullen van toilet- en zeepdispensers, het legen van hygiëneboxen of andere aanvullende huishoudelijke diensten zoals het reinigen van textiel en bedrijfskleding. Ook vloeronderhoud, glasbewassing of een verhuizing is iets waar wij als E&B in kunnen faciliteren.

Meer weten? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor advies op maat!

Gratis offerte op maat?

Ook een schone werkomgeving?

06 38 35 60 58

info@ebfacilitair.nl

Scroll naar boven