“Wij zijn experts
  met kennis en kunde
  voor smetteloos
  schoon!”

Cleanroom

Beeld_e&b facilitair_cleanrooms

Cleanroom reiniging met gespecialiseerde en gecertificeerde experts

E&B heeft een ruime ervaring in de reiniging van cleanrooms van de farmaceutische industrie, biochemische industrie, medische technologie en voedingsmiddelenindustrie. Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf beschikken wij over een VCCN certificaat cleanroom reiniging en VCCN certificaat cleanroom gedrag. Daarmee beheerst E&B alle protocollen voor het reinigen van cleanrooms. Werknemers worden met regelmaat bijgeschoold om de kennis en kunde op het niveau te houden welke wordt vereist voor de reiniging van cleanrooms.

Een VCCN certificering staat garant voor vakkundigheid

Cleanrooms zijn geconditioneerde ruimtes die, ongeacht de toepassing, hoogwaardig zijn afgewerkt. Aan de reiniging hiervan ligt een uitgebreid eisenpakket ten grondslag. VCCN is het enige geregistreerde onderwijsinstituut in de Contamination Control in Nederland dat mensen opleidt tot het vakkundig reinigen van cleanrooms. Voor de erkende VCCN opleidingen en cursussen is accreditatie van toepassing.

VCCN gecertificeerd
Vakkundig inzetbaar in vele industriën
Wij beheren alle protocollen cleanroom reiniging
Schoonmaken doen we ook met ons hoofd
De juiste kennis en kunde voor alle sectoren
Super specialistische service
Wij leveren werk waar we trots op zijn

In 3 stappen naar een stralende werkomgeving

Je zoekt een schoonmaker die met je meedenkt en flexibel, efficiënt en vakkundig werkt. E&B Facilitair zoekt de ideale match die zijn of haar kennis van schoonmaak combineert met de kennis van jouw sector. Het enige wat je hoeft te doen is bellen of mailen voor een afspraak.

Wij komen tijdens onze afspraak  inventariseren welke wensen en behoeften er zijn. Elke sector is anders. Wij bieden graag maatwerkoplossingen die naast transparant ook eerlijk en overzichtelijk zijn. Na ons bezoek sturen wij je binnen 48 uur een vrijblijvende offerte toe.

Als de werkzaamheden duidelijk zijn, de kosten rond en de ideale match is gevonden, gaat onze schoonmaker met de juiste kennis en ervaring snel bij je aan de slag. Zo laten we jouw organisatie optimaal stralen en dragen we als E&B Facilitair ook bij aan het realiseren van jouw doelen.

Gratis offerte op maat?

Full length portrait of happy male worker with broom cleaning office corridor

De meest gestelde vragen op een rijtje

Wij gaan uiteraard altijd voor een vaste medewerker welk een bekend gezicht is voor de opdrachtgever. Als er een wissel plaatsvindt omdat dit benodigd is vanuit de opdrachtgever of dat er andere omstandigheden zijn, dan zullen wij dit te allen tijde bespreken met de opdrachtgever.

Wij zullen altijd in overeenstemming met de opdrachtgever bepalen wanneer onze medewerker de werkzaamheden op de locatie uitvoert.

Wij werken met contract voor onbepaalde tijd met onze opdrachtgevers, maar met een opzegtermijn van drie maanden. Indien de samenwerking niet naar behoren gaat of de verwachtingen worden niet waargemaakt zullen wij altijd goed overleg de samenwerking kunnen beëindigen.

Wij zullen leiden onze medewerkers altijd intern op en extern via een SVS-opleiding.

Jazeker, en mochten we die kennis niet in huis hebben, dan zoeken we dat via andere bedrijven die ons daarbij te helpen. Alles is mogelijk en dat zullen we te allen tijde bewerkstellingen voor de opdrachtgever.

Neen, maar als de opdrachtgever dat wenst dan gaan wij gelijk op zoek naar de mogelijkheden.

Ook een schone werkomgeving?

06 38 35 60 58

info@ebfacilitair.nl

Scroll naar boven