“Ik denk dat 
  jullie na afloop
  een dansje doen
  van geluk!”

Vloeronderhoud

Beeld_e&b facilitair_vloeronderhoud

Over vloeronderhoud zijn wij nooit oppervlakkig

Je kunt de levensduur van je bedrijfsvloeren aanzienlijk verlengen door regelmatig de vloerbedekking in je kantoorruimte te laten reinigen en je bedrijfsvloer te laten onderhouden. Bedrijfs- en kantoorvloeren worden vaak blootgesteld aan intensief gebruik. Heb je een linoleumvloer, marmoleumvloer, houten vloer of gietvloer dan is regelmatig onderhoud ook van belang voor de veiligheid binnen je bedrijf of instelling.

E&B Facilitair is specialist in het reinigen en onderhouden van marmoleum, linoleum en houten vloeren en het reinigen van tapijt. Ook laminaat en natuursteen vloeren hebben onderhoud nodig. Het onderhoud van dit type vloeren kun je met een gerust hart aan E&B Facilitair overlaten.

Vloerenonderhoud en tapijt reinigen verhogen de uitstraling

Een schone en opgeruimde werkvloer verhoogt niet alleen het werkplezier, maar ook de uitstraling van je organisatie. E&B Facilitair beschikt over de juiste apparatuur en machines om vloerbedekking grondig te reinigen en marmoleum, linoleum en gietvloeren te onderhouden.

Als specialist in het reinigen en onderhouden van bedrijfsvloeren kunnen wij je adviseren over de beste aanpak en frequentie waarmee vloeren behandeld moeten worden. Voor elke vloer gebruiken wij de juiste milieuvriendelijke reinigings- onderhoudsmiddelen.

Specialist in het reinigen van bedrijfsvloeren
Onderhoud = behoud
Specialistische kennis voor elke vloer
Verlengd de levensduur van de bedrijfsvloer
Verhoogd de veiligheid en werkplezier
Milieuvriendelijke reinigings- en onderhoudsmiddelen
Wij leveren werk waar we trots op zijn

In 3 stappen naar een stralende werkomgeving

Je zoekt een schoonmaker die met je meedenkt en flexibel, efficiënt en vakkundig werkt. E&B Facilitair zoekt de ideale match die zijn of haar kennis van schoonmaak combineert met de kennis van jouw sector. Het enige wat je hoeft te doen is bellen of mailen voor een afspraak.

Wij komen tijdens onze afspraak  inventariseren welke wensen en behoeften er zijn. Elke sector is anders. Wij bieden graag maatwerkoplossingen die naast transparant ook eerlijk en overzichtelijk zijn. Na ons bezoek sturen wij je binnen 48 uur een vrijblijvende offerte toe.

Als de werkzaamheden duidelijk zijn, de kosten rond en de ideale match is gevonden, gaat onze schoonmaker met de juiste kennis en ervaring snel bij je aan de slag. Zo laten we jouw organisatie optimaal stralen en dragen we als E&B Facilitair ook bij aan het realiseren van jouw doelen.

Gratis offerte op maat?

Full length portrait of happy male worker with broom cleaning office corridor

De meest gestelde vragen op een rijtje

Wij gaan uiteraard altijd voor een vaste medewerker welk een bekend gezicht is voor de opdrachtgever. Als er een wissel plaatsvindt omdat dit benodigd is vanuit de opdrachtgever of dat er andere omstandigheden zijn, dan zullen wij dit te allen tijde bespreken met de opdrachtgever.

Wij zullen altijd in overeenstemming met de opdrachtgever bepalen wanneer onze medewerker de werkzaamheden op de locatie uitvoert.

Wij werken met contract voor onbepaalde tijd met onze opdrachtgevers, maar met een opzegtermijn van drie maanden. Indien de samenwerking niet naar behoren gaat of de verwachtingen worden niet waargemaakt zullen wij altijd goed overleg de samenwerking kunnen beëindigen.

Wij zullen leiden onze medewerkers altijd intern op en extern via een SVS-opleiding.

Jazeker, en mochten we die kennis niet in huis hebben, dan zoeken we dat via andere bedrijven die ons daarbij te helpen. Alles is mogelijk en dat zullen we te allen tijde bewerkstellingen voor de opdrachtgever.

Neen, maar als de opdrachtgever dat wenst dan gaan wij gelijk op zoek naar de mogelijkheden.

Ook een schone werkomgeving?

06 38 35 60 58

info@ebfacilitair.nl

Scroll naar boven