“Elke branche
  heeft zijn eigen
  kennis en expertise    
  nodig.”

Theater & Congress

hospitality

E&B Theater & Congres - Het podium voor onze schoonmaak kwaliteiten

Het schoonmaken van theaters en bioscopen vergt een specifieke aanpak. Zo heb je te maken met het snel wisselen van voorstellingen en wil je de bezoekers een unieke beleving meegeven. Ze zijn een avond uit en verwachten dat alles er mooi en schoon uitziet. Een vies toilet of een smerige foyer zal deze beleving negatief kunnen beïnvloeden. 

In een bioscoop is de ravage na een filmvoorstelling vaak groot. Snoeppapiertjes, popcorn, lege bekers. Deze wil je uiteraard weer schoon afleveren voordat de volgende film begint. Een schoonmaakteam die hier op inspringt en snel weer een frisse omgeving aflevert, is hier een must. 

Bij een theater gaat die beleving nog iets verder. Hier moet alles achter de coulisse ook schoon en fris zijn. De kleedkamers, vipruimten, het toneel, allemaal belangrijke onderdelen die bijdragen aan het goede imago van het theater. Ook indirect heeft de schoonmaak invloed op de voorstelling. Een schone en frisse omgeving geeft een ontspannen sfeer, wel zo belangrijk als je straks het podium op moet.

Congresscentra's daarintegen hebben vaak te maken met een grote dynamiek. Er zijn veel bezoekers aanwezig die drukke programma's doorlopen en waar belangrijke lezingen en ontmoetingen worden gedaan. Receptie, zalen, sanitaire ruimten, alles moet er tiptop uitzien. De lokatie van het congress is immers ook het visitekaartje van de organisatoren. Deze streven naar een geslaagde dag, waar nog vaak over nagepraat wordt.

E&B pakt graag het podium als het gaat om onze schoonmaakkwaliteiten. Zo kunnen we naast de reguliere schoonmaakook andere diensten uit handen nemen, zoals het leveren van sanitaire benodigdheden, het bijvullen van toilet- en zeepdispensers, het legen van hygiëneboxen of andere aanvullende huishoudelijke diensten zoals het reinigen van textiel en bedrijfskleding. Ook vloeronderhoud, glasbewassing of een verhuizing is iets waar wij als E&B in kunnen faciliteren.

Of je nu een filmagenda, line-up, event kalender of theaterprogramma hanteert, E&B weet wat er speelt. Maak snel een afspraak voor advies op maat of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gratis offerte op maat?

Ook een schone werkomgeving?

06 38 35 60 58

info@ebfacilitair.nl

Scroll naar boven