“Onze streeploze  
  service is
  gewoon
  glashelder!”

Glasbewassing

Beeld_e&b facilitair_glasbewassing

Schone ramen, daar kun je echt naar uitkijken

Glasbewassing verbetert niet alleen de lichtinval op de werkplekken van je werknemers. Onze glazenwassers zorgen er ook voor dat klein ongedierte zich niet definitief nestelt in de sluitingen en kieren in je kozijnen. Regelmatig onderhoud van de binnenzijde van je kozijnen en ramen zorgt er voor dat aanslag niet hardnekkig wordt en je raamdecoratie mooi blijft.

Voor de glasbewassing van je buitengevel beschikken wij over de juiste apparatuur. Ook als het gaat over raampartijen op grote hoogte.

Omdat glasbewassing de werkzaamheden van je medewerkers kan hinderen, plannen wij de glasbewassing graag in overleg. Of dit nou wekelijks, maandelijks of op afroep is.

Schoonmaken doen we met ons hart
Glasbewassing stimuleert de arbeidsvreugde
Ook voor raampartijen op grote hoogte
Ga voor een kraakhelder imago
We komen altijd in overleg
Supersnelle service
Wij leveren werk waar we trots op zijn

In 3 stappen naar een stralende werkomgeving

Je zoekt een schoonmaker die met je meedenkt en flexibel, efficiënt en vakkundig werkt. E&B Facilitair zoekt de ideale match die zijn of haar kennis van schoonmaak combineert met de kennis van jouw sector. Het enige wat je hoeft te doen is bellen of mailen voor een afspraak.

Wij komen tijdens onze afspraak inventariseren welke wensen en behoeften er zijn. Elke sector is anders. Wij bieden graag maatwerkoplossingen die naast transparant ook eerlijk en overzichtelijk zijn. Na ons bezoek sturen wij je binnen 48 uur een vrijblijvende offerte toe.

Als de werkzaamheden duidelijk zijn, de kosten rond en de ideale match is gevonden, gaat onze schoonmaker met de juiste kennis en ervaring snel bij je aan de slag. Zo laten we jouw organisatie optimaal stralen en dragen we als E&B Facilitair ook bij aan het realiseren van jouw doelen.

Gratis offerte op maat?

Full length portrait of happy male worker with broom cleaning office corridor

De meest gestelde vragen op een rijtje

Wij gaan uiteraard altijd voor een vaste medewerker welk een bekend gezicht is voor de opdrachtgever. Als er een wissel plaatsvindt omdat dit benodigd is vanuit de opdrachtgever of dat er andere omstandigheden zijn, dan zullen wij dit te allen tijde bespreken met de opdrachtgever.

Wij zullen altijd in overeenstemming met de opdrachtgever bepalen wanneer onze medewerker de werkzaamheden op de locatie uitvoert.

Wij werken met contract voor onbepaalde tijd met onze opdrachtgevers, maar met een opzegtermijn van drie maanden. Indien de samenwerking niet naar behoren gaat of de verwachtingen worden niet waargemaakt zullen wij altijd goed overleg de samenwerking kunnen beëindigen.

Wij zullen leiden onze medewerkers altijd intern op en extern via een SVS-opleiding.

Jazeker, en mochten we die kennis niet in huis hebben, dan zoeken we dat via andere bedrijven die ons daarbij te helpen. Alles is mogelijk en dat zullen we te allen tijde bewerkstellingen voor de opdrachtgever.

Neen, maar als de opdrachtgever dat wenst dan gaan wij gelijk op zoek naar de mogelijkheden.

Ook een schone werkomgeving?

06 38 35 60 58

info@ebfacilitair.nl

Scroll naar boven