“Met onze  
  multi service nemen
  wij echt alles uit
  handen!”

Facilitaire Dienstverlening

Beeld_e&b facilitair_faciltairediensten

Een stapje verder in facilitaire dienstverlening

Facilitaire dienstverlening is vaak maatwerk en kan helpen een tijdelijke situatie binnen je organisatie op te lossen. Dat kan bijvoorbeeld een interne verhuizing, een dieptereiniging van keukens of sanitair zijn, maar ook voor een bouwopleveringen of een andere multi service dienst draaien we onze hand niet om. Wij zijn E&B Facilitair en helpen je graag verder. Vraag gerust naar onze mogelijkheden!

Met onze multi service diensten nemen wij alles uit handen

E&B Facilitair levert multi service diensten afgestemd op jouw behoefte. Wij kunnen niet alleen sanitaire benodigdheden leveren, maar ook zorgen dat toilet- en zeepdispensers regelmatig worden bijgevuld en hygiëneboxen worden geleegd en gereinigd. Ook kunnen wij desgewenst speciale reinigingsmiddelen leveren en andere aanvullende huishoudelijke diensten verzorgen. Bijvoorbeeld het reinigen van textiel en bedrijfskleding.

Tijdelijk personeel of speciale diensten: vraag het E&B Facilitair

Ben je op zoek naar tijdelijk personeel voor eenmalige onderhoudsklussen in de regio Alkmaar? Is er een intensieve dieptereiniging van de keuken, sanitair of werkplaats noodzakelijk? Of hebben jullie  te maken met een interne verhuizing, bouwoplevering of grootschalige opruimwerkzaamheden? E&B levert al diverse soorten facilitaire diensten voor productiebedrijven, MKB bedrijven en instellingen in de regio Alkmaar.

E&B Facilitair is een full service facilitair dienstverlener

Als full service schoonmaakbedrijf is E&B Facilitair voornamelijk actief voor MKB bedrijven, productiebedrijven en instellingen in de regio Alkmaar. E&B Facilitair richt zich als servicebewuste organisatie naast multi service diensten en specifieke facilitaire opdrachten ook op vloerenonderhoud, schoonmaakdiensten en interieurverzorging, de reiniging van cleanrooms, glasbewassing en gevelreiniging. Wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op.

Geen schoonmaakklus is te gek!
Experts voor elke reiniging of faciltaire klus
Maatwerkoplossingen voor elke branche
Ga voor gemak met onze multi service diensten
Met onze facilitaire diensten volledig ontzorgd
Ontzorgen van dieptereiniging tot verhuizing
Wij leveren werk waar we trots op zijn

In 3 stappen naar een stralende werkomgeving

Je zoekt een schoonmaker die met je meedenkt en flexibel, efficiënt en vakkundig werkt. E&B Facilitair zoekt de ideale match die zijn of haar kennis van schoonmaak combineert met de kennis van jouw sector. Het enige wat je hoeft te doen is bellen of mailen voor een afspraak.

Wij komen tijdens onze afspraak  inventariseren welke wensen en behoeften er zijn. Elke sector is anders. Wij bieden graag maatwerkoplossingen die naast transparant ook eerlijk en overzichtelijk zijn. Na ons bezoek sturen wij je binnen 48 uur een vrijblijvende offerte toe.

Als de werkzaamheden duidelijk zijn, de kosten rond en de ideale match is gevonden, gaat onze schoonmaker met de juiste kennis en ervaring snel bij je aan de slag. Zo laten we jouw organisatie optimaal stralen en dragen we als E&B Facilitair ook bij aan het realiseren van jouw doelen.

Gratis offerte op maat?

Full length portrait of happy male worker with broom cleaning office corridor

De meest gestelde vragen op een rijtje

Wij gaan uiteraard altijd voor een vaste medewerker welk een bekend gezicht is voor de opdrachtgever. Als er een wissel plaatsvindt omdat dit benodigd is vanuit de opdrachtgever of dat er andere omstandigheden zijn, dan zullen wij dit te allen tijde bespreken met de opdrachtgever.

Wij zullen altijd in overeenstemming met de opdrachtgever bepalen wanneer onze medewerker de werkzaamheden op de locatie uitvoert.

Wij werken met contract voor onbepaalde tijd met onze opdrachtgevers, maar met een opzegtermijn van drie maanden. Indien de samenwerking niet naar behoren gaat of de verwachtingen worden niet waargemaakt zullen wij altijd goed overleg de samenwerking kunnen beëindigen.

Wij zullen leiden onze medewerkers altijd intern op en extern via een SVS-opleiding.

Jazeker, en mochten we die kennis niet in huis hebben, dan zoeken we dat via andere bedrijven die ons daarbij te helpen. Alles is mogelijk en dat zullen we te allen tijde bewerkstellingen voor de opdrachtgever.

Neen, maar als de opdrachtgever dat wenst dan gaan wij gelijk op zoek naar de mogelijkheden.

Ook een schone werkomgeving?

06 38 35 60 58

info@ebfacilitair.nl

Scroll naar boven