“Elke branche
  heeft zijn eigen
  kennis en expertise    
  nodig.”

Openbare ruimtes

openbareruimten

E&B Openbare Ruimtes - Een warm welkom door ons schoonmaakteam

De openbare ruimte is vaak het eerste wat je ziet als je een appartementengebouw, parkeergarage of winkelcentrum bezoekt. Een nette en schone omgeving is hier erg belangrijk. Niet alleen voel je je veel veiliger op een schone en frisse plek, het is ook een vistekaartje voor de gemeente, het winkelcentrum, de woningcorporatie of de vve. 

Daarnaast hebben openbare gebouwen een voorbeeldfunctie. Als schoonmaakbedrijf spelen we daarin een belangrijke rol. Door de openbare ruimte goed schoon te houden blijft de uitstraling hoogwaardig en treedt vervuiling veel minder snel op. Want zeg nou zelf, iemand zal toch minder snel rommel maken op een schone plek, dan in een smerige omgeving.

Als E&B Facilitair kunnen we diverse taken uitvoeren, zoals het schoonhouden van de ontvangstruimte, de parkeergarage onderhouden, de liften schoonmaken, het openbaar toilet hygiënisch reinigen, de gallerij of het traphuis netjes en rommelvrij houden of de prullenbakken legen. Wil je liever geheel ontzorgt worden, dan kunnen we naast de reguliere schoonmaak ook andere diensten uit handen nemen, zoals het leveren van sanitaire benodigdheden, het bijvullen van toilet- en zeepdispensers, het legen van hygiëneboxen of andere aanvullende huishoudelijke diensten zoals het reinigen van textiel en bedrijfskleding. Ook vloeronderhoud, glasbewassing of een verhuizing is iets waar wij als E&B in kunnen faciliteren.

Meer weten? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor advies op maat!

Gratis offerte op maat?

Ook een schone werkomgeving?

06 38 35 60 58

info@ebfacilitair.nl

Scroll naar boven