“Elke branche
  heeft zijn eigen
  kennis en expertise    
  nodig.”

Hotels

Hotelroom

E&B Hotels - Schoonmakers die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben

Als hoteleigenaar of manager weet je als geen ander dat de hotelschoonmaak erg belangrijk is voor een goede ervaring bij je gasten. Een kraakhelder bed, schoon sanitair, een nette lobby, een frisse eetzaal en hygiënische keuken zorgen samen, met de unieke sfeer van jullie hotel, voor een ware beleving.

Of hotelgasten nu een hotelkamer reserveren voor een zakenreis, een nachtje uit, een weekendje weg of voor een hele vakantie, in jullie branche draait het om gastvrijheid. Welkom voelen begint bij een prettige sfeer en een goede, nette indruk. De schoonmaak is daar een essentieel onderdeel van. En dat is ook waar jouw gasten je op beoordelen.

Wij van E&B Facilitair hebben die gastvrijheid net als jij hoog in het vaandel en weten dat een schone en frisse hotelkamer een van de belangrijste wensen is van jouw gasten.

Wij nemen deze schoonmaak graag uit handen, gewoon, omdat dat onze expertise is. We stoffen, maken de bedden op, stofzuigen, reinigen de badkamer, verzorgen de stomerijservice voor het linnengoed en nemen ook de tapijtreiniging en de glasbewassing graag voor onze rekening. Ook voor alle andere ruimtes in het hotel zijn wij een goede partner en altijd flexibel inzetbaar. We horen graag wat je wensen zijn om jouw hotel optimaal te laten 'shinen'.

Meer weten? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor advies op maat!

Gratis offerte op maat?

Ook een schone werkomgeving?

06 38 35 60 58

info@ebfacilitair.nl

Scroll naar boven