“Elke branche
  heeft zijn eigen
  kennis en expertise    
  nodig.”

Horeca

illuminated-lamp-display-cabinet-bakery

E&B Horeca - Voor een schone zaak op een presenteerblaadje

In jouw horecazaak wil je hygiënisch omgaan met eten en drinken. Het is absoluut noodzakelijk dat jouw restaurant, bar of keuken voldoet aan de strenge hygiënenormen van de horecabranche. De veiligheid van jouw gasten en personeel staat voorop. 

Je wilt natuurlijk niets liever dan dat klanten zich welkom voelen en vaker willen terugkomen. Een goede eerste indruk en een schone veilige omgeving is daarom heel belangrijk. 

Uiteraard doen je medewerkers er alles aan om tussen de bedrijven door, de tafeltjes en de bar schoon te maken, de keuken te reinigen en het toilet te inspecteren. Toch kan het gebeuren dat door drukte, een grondige reiniging erbij inschiet. 

E&B facilitair neemt deze schoonmaak graag uit handen, zodat regelmatige strenge inspecties nooit meer een probleem opleveren.

Of je nu een restaurant, café, bar, kroeg, brasserie, snackbar, broodjeszaak of lunchroom hebt, onze schoonmakers weten hoe het werkt in de horeca. Naast de reguliere schoonmaak zijn wij specialisten in dieptereiniging van keukens, reinigen wij de bar en maken de toiletgroepen schoon.

Daarnaast faciliteren we ook andere diensten, zoals het leveren van sanitaire benodigdheden, het bijvullen van toilet- en zeepdispensers, het legen van hygiëneboxen of andere aanvullende huishoudelijke diensten zoals het reinigen van textiel en bedrijfskleding.

Jouw voordeel? Een schone en hygiënische zaak, waar je de dag fris in kunt starten. Alles voldoet aan de laatste regels en normen van de inspectie. Je niet zelf meer hoeft te boenen na een dag hard werken. Je altijd een gastvrije en schone zaak hebt waar je klant zich in thuisvoelt. En natuurlijk dat je meer tijd overhoudt om je zaak te runnen.  

Meer weten? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor advies op maat!

Gratis offerte op maat?

Ook een schone werkomgeving?

06 38 35 60 58

info@ebfacilitair.nl

Scroll naar boven