“Een mooie en  
  schone gevel is
  het visitekaartje
  van je bedrijf!”

Gevelreiniging

Beeld_e&b facilitair_gevelreiniging

Onze gevelreinigers geven een perfecte uitstraling

Gevelreiniging verhoogt niet alleen de duurzaamheid van je gebouw, maar draagt ook bij aan een betere uitstraling. E&B Facilitair is specialist in gevelreiniging. Je kunt rekenen op een efficiënte aanpak met de juiste apparatuur. Op elke hoogte en op het moment dat je dit wenst.

Met gevelreiniging verduurzaam je jouw bedrijfspand en laat je een goede eerste indruk achter. Weersinvloeden, ongedierte en het milieu tasten de gevel aan. Daarom is het noodzakelijk regelmatig je gevel te laten reinigen en behandelen tegen deze externe invloeden.

Onze gevelreinigers kunnen de gevels ook impregneren tegen ongewenste weerinvloeden en vocht.

Beschikt je over een eigen gevelinstallatie, dan bieden wij vakkundig personeel om de reiniging van je gevels en glas uit te voeren.

Bescherming voor je bedrijfspand
Per situatie de juiste reinigingsmethode
Wij verwijderen ook grafitti
Ga voor een goede eerste indruk
Verbluffend resultaat
Wij leveren werk waar we trots op zijn

In 3 stappen naar een stralende werkomgeving

Je zoekt een schoonmaker die met je meedenkt en flexibel, efficiënt en vakkundig werkt. E&B Facilitair zoekt de ideale match die zijn of haar kennis van schoonmaak combineert met de kennis van jouw sector. Het enige wat je hoeft te doen is bellen of mailen voor een afspraak.

Wij komen tijdens onze afspraak  inventariseren welke wensen en behoeften er zijn. Elke sector is anders. Wij bieden graag maatwerkoplossingen die naast transparant ook eerlijk en overzichtelijk zijn. Na ons bezoek sturen wij je binnen 48 uur een vrijblijvende offerte toe.

Als de werkzaamheden duidelijk zijn, de kosten rond en de ideale match is gevonden, gaat onze schoonmaker met de juiste kennis en ervaring snel bij je aan de slag. Zo laten we jouw organisatie optimaal stralen en dragen we als E&B Facilitair ook bij aan het realiseren van jouw doelen.

Gratis offerte op maat?

Full length portrait of happy male worker with broom cleaning office corridor

De meest gestelde vragen op een rijtje

Wij gaan uiteraard altijd voor een vaste medewerker welk een bekend gezicht is voor de opdrachtgever. Als er een wissel plaatsvindt omdat dit benodigd is vanuit de opdrachtgever of dat er andere omstandigheden zijn, dan zullen wij dit te allen tijde bespreken met de opdrachtgever.

Wij zullen altijd in overeenstemming met de opdrachtgever bepalen wanneer onze medewerker de werkzaamheden op de locatie uitvoert.

Wij werken met contract voor onbepaalde tijd met onze opdrachtgevers, maar met een opzegtermijn van drie maanden. Indien de samenwerking niet naar behoren gaat of de verwachtingen worden niet waargemaakt zullen wij altijd goed overleg de samenwerking kunnen beëindigen.

Wij zullen leiden onze medewerkers altijd intern op en extern via een SVS-opleiding.

Jazeker, en mochten we die kennis niet in huis hebben, dan zoeken we dat via andere bedrijven die ons daarbij te helpen. Alles is mogelijk en dat zullen we te allen tijde bewerkstellingen voor de opdrachtgever.

Neen, maar als de opdrachtgever dat wenst dan gaan wij gelijk op zoek naar de mogelijkheden.

Ook een schone werkomgeving?

06 38 35 60 58

info@ebfacilitair.nl

Scroll naar boven