Vacatures

Ben jij onze nieuwe aanwinst in de schoonmaak?

Wij altijd op zoek naar leuke en betrokken collega’s om het gezicht van E&B Facilitair te zijn bij onze opdrachtgevers. Heb jij interesse in een uitdagende baan waar je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken in het schoonmaakonderhoud reageer dan direct op een van de onderstaande vacatures. Het is ook altijd mogelijk op  open sollicitatie en dan wij zullen dan naar de mogelijkheden kijken.

Staat je vacature er niet tussenqua schoonmaak, maar je bent op zoek naar leuke uitdaging stuur dan ook je gegevens. Wij zullen kijken of er passende baan nu of in de toekomst bij E&B Facilitair beschikbaar is voor jou!

Schoonmaak in Bergen

Woon in de omgeving van Bergen of is dit makkelijk te bereiken voor dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken medewerkers voor het schoonmaakwerk bij onze opdrachtgevers in de ochtend of avond of overdag. Lijkt het jou interesse reageer dan direct via de onderstaande button. 

Ik wil werken!

Gezocht personeel in Alkmaar en Heerhugowaard

Ben je op zoek naar leuk en zelfstandig schoonmaakwerk in de omgeving van Alkmaar en Heerhugowaard dan vragen wij jou direct te solliciteren. Wij hebben diverse locaties waar wij je kunnen plaatsen voor een leuke (bij)baan.

Ik wil werken!

Personeel nodig in Amsterdam! 

Kun jij in Amsterdam alles goed bereiken en wil een zelfstandige uitdaging bij een van onze opdrachtgevers? Wacht dan niet en reageer direct voor schoonmaakwerk in Amsterdam. Het betreft een locatie waarin in de ochtenduren wordt gewerkt. 

Ik wil werken!