CleanroomCleanroom reinigen is specialistisch werk.

Voor het reinigen van cleanrooms dient een schoonmaakbedrijf gecertificeerd te zijn. E&B Facilitair is in Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht een van de weinige bedrijven die gecertificeerd in het reinigen van cleanrooms.

Cleanroom reinigen vraagt om deskundigheid en zorgvuldigheid.

E&B heeft ervaring in de reiniging van cleanrooms van de farmaceutische industrie, biochemische industrie, medische technologie en voedingsmiddelenindustrie. Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf beschikken wij over een VCCN certificaat cleanroom reiniging en VCCN certificaat cleanroom gedrag. Daarmee beheerst E&B alle protocollen voor het reinigen van cleanrooms. Werknemers worden met regelmaat bijgeschoold om de kennis en kunde op het niveau te houden welke wordt vereist voor de reiniging van cleanrooms.

VCCN certificering staat garant vakkundigheid.

Cleanrooms zijn geconditioneerde ruimtes die, ongeacht de toepassing, hoogwaardig zijn afgewerkt. Aan de reiniging hiervan ligt een uitgebreid eisenpakket ten grondslag. VCCN is het enige geregistreerde onderwijsinstituut in de Contamination Control in Nederland dat mensen opleidt tot het vakkundig reinigen van cleanrooms. Voor de erkende VCCN opleidingen en cursussen is accreditatie van toepassing.

E&B Facilitair, voor complete persoonlijke dienstverlening.

Naast het vakkundig reinigen van cleanrooms is E&B Facilitair uw partner op het gebied van:

Wilt u meer weten over cleanroom reiniging, of een vrijblijvende maatwerkofferte ontvangen? Laat het ons dan via onderstaand formulier weten. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

De gegevens die u hier invult worden alleen gebruikt voor het verstrekken van de door u gevraagde informatie. Bekijk hier ons privacy statement.