SchoonmaakdienstenSchoonmaakbedrijf E&B Facilitair richt zich op
bedrijven en instellingen in de regio Alkmaar.

E&B Facilitair is een full service schoonmaakbedrijf dat haar schoonmaakdiensten voornamelijk aanbiedt aan instellingen en bedrijven in de regio Alkmaar.

Opdrachtgevers zijn MKB bedrijven, productiebedrijven en instellingen die kiezen voor een kwalitatieve en persoonlijke aanpak. Of het nu gaat om dagelijks schoonmaakwerk of over het onderhoud van houten vloeren, linoleumvloeren, marmoleumvloeren of werkplaatsvloeren (gietvloeren). Maar ook gevelreiniging en glasbewassing kan E&B Facilitair voor u verzorgen. Net als smetteloos reiniging van cleanrooms of het verzorgen van andere facilitaire diensten.

Waarin wij ons als schoonmaakbedrijf willen onderscheiden.

Als schoonmaakbedrijf nemen wij ons vak serieus. Onze schoonmaakdiensten worden verzorgd door gekwalificeerde en vakkundige interieurverzorgers die respect hebben voor uw interieur en inventaris. Daarbij willen wij u alle zorg uit handen nemen als het gaat om schoonmaakwerk. Daarom houden wij regelmatig persoonlijk contact met u, controleren wij regelmatig onze resultaten en evalueren wij doorlopend het werk met onze medewerkers. Bij E&B Facilitair zit service in de genen.

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Alkmaar, Heerhugowaard of Broek op Langedijk? Op E&B Facilitair kunt u rekenen, elke dag opnieuw?

Bij E&B Facilitair is een schoonmaakbedrijf met een langdurige ervaring in alle facetten van de facilitaire dienstverlening in de regio Alkmaar. Een ervaring die verschillende van onze opdrachtgevers graag met u delen.

Voor vele medewerkers van zorginstellingen, productiebedrijven en andere MKB bedrijven in de regio Alkmaar begint elke werkdag weer schoon en opgeruimd. Dat betekent gemotiveerde medewerkers en een hygiƫnische en verzorgde werkomgeving. Allemaal zaken die bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf of instelling.

E&B Facilitair biedt maatwerk.

Ons schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in de volgende facilitaire diensten.

Wilt u meer weten over onze facilitaire dienstverlening of een vrijblijvende maatwerkofferte ontvangen? Laat het ons dan via onderstaand formulier weten. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

De gegevens die u hier invult worden alleen gebruikt voor het verstrekken van de door u gevraagde informatie. Bekijk hier ons privacy statement.