Glasbewassing & Gevelreiniging

Kunnen zien wat er binnen en buiten gebeurt?

De buitenzijde van uw gebouw is het visitekaartje van uw organisatie en dit begint natuurlijk met schone ramen en gevel. De veranderende weeromstandigheden en het harde werken door uw medewerkers dragen bij aan en vervuiling van uw ramen. Het is van belang om glasbewassing en gevelreiniging periodiek goed bij te houden, zodat u schone en heldere ramen heeft, goed zicht hebt en optimaal lichtinval in uw gebouw behoudt. Het onderhouden van uw gebouw begint bij het regelmatig reinigen van de gevel en de kozijnen. Glasbewassing en gevelreiniging is een goede investering in uw gebouw. Het jaarlijks reinigen draagt bij aan vermindering van het onderhoud aan uw gebouw door het verwijderen van vuil welke zorgt voor aantasting van de gevel en kozijnen.

Ook de beglazing binnen is belangrijk om schoon te houden. Wie wil er naar vingers op de ramen kijken op de werkvloer. Schone ramen geven een heldere uitstraling. Het geeft een grotere kijk in de ruimte. Onze glazenwassers doen ook uw glasbewassing binnen in uw bedrijf.

Kwaliteit en techniek van onze glasbewassing en gevelreiniging.

De glazenwassers bij E&B Facilitair staan voor kwaliteit en wordt uitgevoerd door specialisten. De beste materialen en middelen worden gebruikt voor uw schone ramen. Hierbij wordt voldaan aan de Arbowet- en regelgeving voor het glasbewassing en gevelreiniging. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw ramen te wassen en uw gevel te reinigen. Door E&B Facilitair kan er een streeploos resultaat behaald worden van de begaande grond tot hoe hoog uw pand is. Er kunnen verschillende technieken en hulpmiddelen gebruik worden door onze glazenwassers, zoals de traditionele manier met de hand, telescoopbewassing met osmose water (tot de wettelijk toegestane hoogte), glasbewassing vanuit een gordel en glasbewassing met behulp van een hoogwerker. Wij kiezen altijd voor de beste werkwijze en techniek voor het schoonste resultaat.

Onze mogelijkheden voor uw glasbewassing.

De frequentie van de glasbewassing en gevelreiniging is afhankelijk van de vervuiling en wordt te allen tijde in overleg met u ingepland. U kunt hierbij denken aan wekelijks, maandelijks, jaarlijks of op afroep wanneer dat benodigd is. Het glazenwassen en gevelreiniging vindt plaats wanneer het u uitkomt en waarbij u geen last van ondervindt. Wij stellen u tijdig op de hoogte. Aanpassing van de frequentie is te allen tijde mogelijk. Wilt u advies of informatie betreffende de mogelijkheden voor glasbewassing en/of gevelreiniging van uw gebouw neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte op. Bekijk ook onze andere facilitaire diensten.