Vloeronderhoud

Vloerenonderhoud en tapijt reiniging vergroot
de levensduur van uw bedrijfsvloer.

U kunt de levensduur van uw bedrijfsvloeren aanzienlijk verlengen door regelmatig de vloerbedekking in uw kantoorruimte te laten reinigen en uw bedrijfsvloer te laten onderhouden.

Bedrijfs- en kantoorvloeren worden vaak blootgesteld aan intensief gebruik. Heeft u een linoleumvloer, marmoleumvloer, houten vloer of gietvloer dan is regelmatig onderhoud ook van belang voor de veiligheid binnen uw bedrijf of instelling.

E&B Facilitair is specialist in het reinigen en onderhouden van marmoleum, linoleum en houten vloeren en het reinigen van tapijt. Ook laminaat en natuursteen vloeren hebben onderhoud nodig. Het onderhoud van dit type vloeren kunt u met een gerust hart aan E&B Facilitair overlaten.

Vloerenonderhoud en tapijt reinigen verhogen de uitstraling van uw organisatie.

Een schone en opgeruimde werkvloer verhoogt niet alleen het werkplezier, maar ook de uitstraling van uw organisatie. E&B Facilitair beschikt over de juiste apparatuur en machines om vloerbedekking grondig te reinigen en marmoleum, linoleum en gietvloeren te onderhouden.

Als specialist in het reinigen en onderhouden van bedrijfsvloeren kunnen wij u adviseren over de beste aanpak en frequentie waarmee vloeren behandeld moeten worden. Voor elke vloer gebruiken wij de juiste milieuvriendelijke reinigings- onderhoudsmiddelen. U kunt hier meer lezen over de ervaringen van onze klanten. 

E&B Facilitair biedt persoonlijk en kwalitatief maatwerk.

Als full service schoonmaakbedrijf is E&B Facilitair voornamelijk actief voor MKB bedrijven, productiebedrijven en instellingen in de regio Alkmaar. E&B Facilitair richt zich als servicebewuste organisatie naast vloerenonderhoud ook op interieurverzorging, de reiniging van cleanrooms, glasbewassing, gevelreiniging en overige facilitaire diensten.

Wilt u meer weten over de reiniging van vloerbedekking of onderhoud van houten vloeren, linoleumvloeren, marmoleumvloeren of werkplaatsvloeren (gietvloeren)? Laat het ons dan via onderstaand formulier weten. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

De gegevens die u hier invult worden alleen gebruikt voor het verstrekken van de door u gevraagde informatie. Bekijk hier ons privacy statement.