Glasbewassing & Gevelreiniging

Glasbewassing en gevelreiniging
verhogen de uitstraling van uw gebouw.

Glasbewassing en gevelreiniging verhogen niet alleen de duurzaamheid van uw gebouw, maar draagt ook bij aan een betere uitstraling. E&B Facilitair is specialist in glasbewassing en gevel reinigen. U kunt rekenen op een efficiënte aanpak met de juiste apparatuur. Op elke hoogte en op het moment dat u dit wenst.

Beschikt u over een eigen gevelinstallatie, dan bieden wij u vakkundig personeel om de reiniging van uw gevels en glas uit te voeren.

Glasbewassing stimuleert de arbeidsvreugde van uw werknemers.

Glasbewassing verbetert niet alleen de lichtinval op de werkplekken van uw werknemers. Onze glazenwassers zorgen er ook voor dat klein ongedierte zich niet definitief nestelt in de sluitingen en kieren in uw kozijnen. Regelmatig onderhoud van de binnenzijde van uw kozijnen en ramen zorgt er voor dat aanslag niet hardnekkig wordt en uw raamdecoratie mooi blijft.

Voor de glasbewassing van uw buitengevel beschikken wij over de juiste apparatuur. Ook als het gaat over raampartijen op grote hoogte.

Omdat glasbewassing de werkzaamheden van uw medewerkers kan hinderen, plannen wij de glasbewassing graag in overleg met u. Of dit nou wekelijks, maandelijks of op afroep is.

Diepgaande gevelreiniging.

Met gevelreiniging verduurzaamt u uw bedrijfspand. Weersinvloeden, ongedierte en het milieu tasten uw gevel aan. Daarom is het noodzakelijk regelmatig uw gevel te laten reinigen en behandelen tegen deze externe invloeden.

Onze gevelreinigers kunnen uw gevels ook impregneren tegen ongewenste weerinvloeden en vocht.

E&B Facilitair biedt maatwerk aan bedrijven in de regio Alkmaar.

E&B Facilitair is een full service schoonmaakbedrijf dat haar schoonmaakdiensten voornamelijk aanbiedt aan bedrijven in de regio Alkmaar.

Opdrachtgevers zijn MKB bedrijven, productiebedrijven en instellingen in de regio Alkmaar die kiezen voor een kwalitatieve en persoonlijke aanpak. Of het nu gaat dagelijks om schoonmaakwerk of over het onderhoud van houten vloeren, linoleumvloeren, marmoleumvloeren of werkplaatsvloeren (gietvloeren). Maar ook bij het smetteloos reinigen van cleanrooms en andere facilitaire diensten helpt E&B Facilitair u graag verder. 

Wilt u meer weten E&B Facilitair. Lees hier dan meer over onze klanten die hun ervaringen graag met u delen.

E&B Facilitair is niet alleen gespecialiseerd in glasbewassing en gevelreiniging. U kunt ons ook inzetten voor:

Wilt u meer weten over glasbewassing en gevelreiniging of een vrijblijvende maatwerkofferte ontvangen? Laat het ons dan via onderstaand formulier weten. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

De gegevens die u hier invult worden alleen gebruikt voor het verstrekken van de door u gevraagde informatie. Bekijk hier ons privacy statement.