FacilitairAls het gaat over facilitaire dienstverlening
gaat E&B Facilitair net een stap verder.

Facilitaire dienstverlening is vaak maatwerk en kan u helpen een tijdelijke situatie binnen uw organisatie op te lossen. Of het nu gaat over een interne verhuizing, dieptereiniging van keukens of sanitair, bouwopleveringen, of multi servicediensten: E&B Facilitair helpt u graag verder.

Met multi service nemen wij u als facilitaire dienstverlener alles uit handen.

E&B Facilitair levert multi servicediensten afgestemd op uw behoefte. Wij kunnen niet alleen sanitaire benodigdheden leveren, maar ook zorgen dat toilet- en zeepdispensers regelmatig worden bijgevuld en hygiëneboxen legen en reinigen. Ook kunnen wij desgewenst speciale reinigingsmiddelen leveren en andere aanvullende huishoudelijke diensten verzorgen. Bijvoorbeeld het reinigen van textiel en bedrijfskleding.

Tijdelijk personeel of speciale diensten: vraag het E&B Facilitair.

Bent u op zoek naar tijdelijk personeel voor eenmalige onderhoudsklussen in de regio Alkmaar? Is een intensieve dieptereiniging van uw keuken, sanitair of werkplaats noodzakelijk? Of heeft u te maken met een interne verhuizing, bouwoplevering of grootschalige opruimwerkzaamheden? E&B levert soorten facilitaire diensten voor productiebedrijven, MKB bedrijven en instellingen in de regio Alkmaar.

E&B Facilitair is een full service facilitair dienstverlener.

Als full service schoonmaakbedrijf is E&B Facilitair voornamelijk actief voor MKB bedrijven, productiebedrijven en instellingen in de regio Alkmaar. E&B Facilitair richt zich als servicebewuste organisatie naast multi servicediensten en specifieke facilitaire opdrachten ook op vloerenonderhoud, schoonmaakdiensten en interieurverzorging, de reiniging van cleanrooms, glasbewassing en gevelreiniging.

Wilt u meer weten over de reiniging van vloerbedekking of onderhoud van houten vloeren, linoleumvloeren, marmoleumvloeren of werkplaatsvloeren (gietvloeren)? Laat het ons dan via onderstaand formulier weten. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

De gegevens die u hier invult worden alleen gebruikt voor het verstrekken van de door u gevraagde informatie. Bekijk hier ons privacy statement.