Diensten

Van welke facilitaire dienst wilt u gebruikmaken?

Maak u keuze voor één van onze facilitaire diensten zoals schoonmaakonderhoud waarbij wij van één tot zeven dagen per week uw organisatie ondersteunen met het schoonmaakwerk. Dit kan overdag, in de avonduren of ochtenduren welke deel van de dag u het meest schikt.

Wat dacht u van glasbewassing van de binnen-, buitenzijde en het separatieglas van gebouw. Verschillende frequenties van één keer per maand of per kwartaal of per jaar afhankelijk van de vervuilingsgraad. Vergeet niet de reiniging van uw buitenmuren of gevel, want onderhoud aan uw gebouw is tenslotte ook aan de buitenkant van belang.

Kijkt u weleens goed naar uw vloer(en) en heeft deze nog dezelfde uitstraling als de eerste dag. Vergeet het vloeronderhoud met regelmatig uit te voeren. Het is uiteindelijk toch het gedeelte waar u dagelijks over heen loopt. Het onderhoud aan een diversiteit aan vloeren is ook het specialisme van E&B Facilitair. Uiteraard behoort tot het specialistisch reinigen van cleanrooms ook tot de mogelijkheden aan diensten welke E&B Facilitair verzorgt.

Zit u dienst er niet tussen of heeft u een specifieke vraag of opdracht dan kunnen wij dat verzorgen. Bekijk onze pagina met facilitaire diensten of uw oplossing er tussen staat. Lees ons verhaal en idee over deze diensten en vraag een offerte aan.