Schoonmaakonderhoud

Fris en opgeruimd de dag beginnen.

Niks is meer motiverend om de werkdag te beginnen in een fris en opgeruimde werkomgeving. E&B Facilitair verzorgt het schoonmaakonderhoud van uw locatie zoals u dat wenst. De dagen van uitvoering kan variƫren van eenmaal per week of dagelijks in de ochtend- of avonduren of overdag en doordeweeks of in het weekend. Wij bespreken in gezamenlijk overleg welke tijdsindeling en frequentie van het schoonmaakonderhoud het best bij u past en waarmee de gewenste kwaliteit wordt behaald. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud bij verschillende kantoorpanden, Vereniging van Eigenaren, scholen, kinderdagverblijven, uitvaartinstellingen, bouwbedrijven, restaurants, sportscholen, tandartspraktijken en winkelcentra. Voor ons is geen locatie te gek of te ver.

Ons personeel en werkwijze.

Wij hanteren een duidelijk werkprogramma, die naar uw wensen wordt opgesteld. Het werkprogramma wordt met passie door onze medewerkers uitgevoerd op uw locatie. Ons team bestaat uit gedreven, goed ingewerkt en zelfstandig personeel. Het personeel van E&B Facilitair staat voor kwaliteit en bewaakt het goede resultaat van uw schoonmaakonderhoud. Wij werken met vaste medewerkers, zodat u altijd een vertrouwd gezicht heeft. Regelmatig gaan wij met onze opdrachtgevers in gesprek, zodat het resultaat van het schoonmaakonderhoud naar wens behouden blijft. Ook houden wij van direct contact en staan wij bij vragen altijd voor u klaar.

Vertel ons uw wensen!

Naast de reguliere werkzaamheden opgenomen in het werkprogramma kijken wij tevens naar uw specifieke wensen. Uw gevoel voor schoon is waar wij op gericht zijn bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Het schoonmaakonderhoud is grotendeels uw eigen beleving en welke eisen voor u belangrijk zijn. Een op maat gemaakt werkprogramma welke aan uw gestelde wensen voldoet aangevuld met onze ervaring zal zorgen voor een schone werkomgeving voor u en uw medewerkers. Naast uw standaard schoonmaakonderhoud is het ook mogelijk om dit uit te breiden met periodieke of eenmalige schoonmaakdiensten, zoals vloeronderhoud, glasbewassing, gevelreiniging of een andere facilitaire dienst. De keuze is aan u en vraag een offerte voor uw schoonmaakonderhoud aan bij E&B Facilitair!