Facilitaire diensten

Zit uw facilitaire dienst er niet tussen?

Wij als E&B Facilitair faciliteren niet alleen de traditionele werkzaamheden als schoonmaakbedrijf. Wij willen ook graag ondersteunen in andere dagelijkse facilitaire diensten waar u als organisatie misschien geen tijd voor heeft. U kunt bijvoorbeeld denken aan bieden van onderhoudswerkzaamheden oftewel kleine klusjes aan u pand of meubilair. 

Papier nodig of een specialistisch reinigingsmiddel?

Het leveren van multiservice producten zoals toilet- en handdoekpapier of speciale reinigingsmiddelen of hygiëneboxen behoort tevens tot de mogelijkheden. E&B Facilitair kan dit niet alleen leveren, maar ook de dispensers in de toiletten of keuken/pantry voor uw bijvullen. Kortom alle zorg kunnen wij bij u wegnemen en waardoor u tijd over hebt voor uw eigen organisatie. 

Verbouwing gehad of een nieuw pand?

Heeft u een verbouwing achter de rug of een verhuizing op komst en u wilt uw gebouw van boven naar beneden weer geheel gereinigd hebben met een bouw- of opleveringsschoonmaak. Wij kunnen dit altijd op korte termijn regelen en dan ook alles van schoonmaak tot het glasbewassing tot het vloeronderhoud. Wilt u een bouw- of opleveringsschoonmaak éénmalig of vaker laten uitvoeren, want u wilt het in etappes dan is dat geen probleem. E&B Facilitair zorgt er voor dat u uw gebouw optimaal en volledig gereinigd kunt gebruiken. Neem contact op voor mogelijkheden en wij staan gelijk voor u klaar!

Intensieve reiniging van keuken of sanitaire ruimte?

Schoonmaken van ruimten waarin wordt gewerkt is altijd belangrijk, maar ruimten zoals een (professionele) keuken en sanitair (douches/wc-ruimtes) hebben toch net een beetje extra aandacht op zijn tijd. E&B Facilitair verzorgt voor u ook dieptereinigingen (desinfectie) van de ruimten waar de regels betreffende de hygiëne een belangrijke rol spelen. Zoals de HACCP-regels welke worden gesteld bij het gebruik van professionele keukens. Deze ruimtes, waar u geen viezigheid wilt hebben wegens de hygiëne, kunnen met een dieptereiniging volledig worden ontsmet. Alle kieren, gaten, richels en randen waar vuil, stof, vet en/of ongedierte zich kunnen nestelen worden grondig aangepakt. Als wij zeggen dat alles wordt aangepakt dan is dat ook zo, alle apparaten worden van binnen en buiten gereinigd en/of los gehaald of van hun plek verzet voor een goed resultaat. Dit zorgt voor een gezonde werkomgeving en uiteraard voor een langere levensduur van uw apparaten. Het dagelijks schoonmaakonderhoud is niet voldoende voor een fris en hygiënisch resultaat in uw sanitaire ruimten, want de geur en spetters van urine kunnen zich in de voegen en achter het meubilair nestelen. Hierdoor blijft u nare geurtjes ruiken welke niet met een doekje en reinigingsmiddel zijn te verhelpen. Daarnaast kan vuil in de voegen intrekken waardoor het tegelwerk er niet meer stralend uitziet.

De voordelen voor een dieptereiniging van de keuken is de brandpreventie, omdat vet en vuil worden verwijderd welke dit kunnen veroorzaken. Geen ongedierte doordat eet- en afvalresten op niet zichtbare plekken in uw keuken worden verwijderd. Vermindering van het risico op uitval en storing van uw apparaten en een langere levensduur. Uw sanitaire ruimten worden 100% schoon en geen last meer van vieze geurtjes (urine) doordat wij de ruimten volledig aanpakken. Het sanitair meubilair wordt door E&B Facilitair gedemonteerd en gemonteerd, zodat alle hoeken en voegen worden gereinigd.

Personeel tijdelijk of voor langere tijd nodig?

Hebt u vast personeel in dienst voor het schoonmaakonderhoud, maar deze is op vakantie of langere tijd uit de roulatie? Bij E&B Facilitair kunt u terecht voor vervanging van uw eigen personeel voor tijd dat dit benodigd is. Of wilt u tijdelijk personeel voor een korte of langere periode inzetten wegens drukte of tijdelijke uitbreiding binnen uw organisatie, alles is mogelijk. Bespreek met ons de mogelijkheden voor uw personeelsprobleem, zodat uw eigen organisatie kan blijven doorgaan met haar core business.

Wij nemen de uitdaging graag aan!

Kortom, u kunt voor allerlei facilitaire diensten bij ons terecht. De mogelijkheden zijn eindeloos van een keuze voor één specifieke dienst of een pakket aan facilitaire diensten. De keuze is aan u en vraag een offerte aan bij E&B Facilitair!